Home > arrangementer > Thomas Helmig + Søren Huss

Thomas Helmig + Søren Huss

Fredag den 29. juni 2018 rykker Thomas Helmig og Søren Huss i fængsel, når de giver koncert i de historiske rammer i fængselsgården på FÆNGSLET i Horsens.
Kom med og oplev den fantastiske stemning – og musik.

Der er 5 pladser med tilskud for medlemmer af Friendzone som skal betale 300 kr. og for ikke medlemmer er det 380 kr. Det er ståpladser.
Du skal skrive om du er medlem, når du tilmelder dig arrangement.

Du betaler ved tilmelding enten til Mobilpay 51171836 eller på konto 1551 – 3634012443

Du kan skrive ved tilmelding hvilket tidrum du ønsker at tage til koncerten, da dørene til koncerten lukkes op kl. 17.00, og så planlægges derefter hvilket tidspunkt vi tager til koncerten.
Koncertlængde ca. 2-3 timer.

Transport til koncerten kan være med tog til/fra Horsens med skift til bus i Horsens mod/fra Horsens fængselsgård. Togplan kommer senere her ved Friendzone under arrangementer.

Hvis der er deltagere der har bil, vil det være fint, så kan du skrive ved tilmelding om du har bil.
Der skal betales benzinpenge til de chauffører, der kører.

THOMAS HELMIG
Thomas Helmig er kendt for at have en helt fænomenal kontakt med sit publikum, og Fængselsgården er de perfekte rammer med det skrånende terræn, som sikrer godt udsyn til scenen. Sidste sommer gav han koncert på Northside i Aarhus, en koncert som gav topkarakterer – 6 ud af 6 stjerner i de store aviser.

Med på scenen har han vennerne – de super dygtige musikere – Claes Antonsen, Jacob Andersen, Christian Douglas, Poul Reimann, Søren Runge og Emil Falk, der er garanter for fede riffs og rungende rytmer.

SØREN HUSS
Søren Huss formår som få at eksperimentere med det danske sprog. På sit seneste album ‘Midtlivsvisen’ fra 2017 hylder Huss livets både mørke og lyse sider på dét, han selv betegner som ‘en voksen plade til voksne mennesker’.

Søren Huss’ liveoptrædener er kendt for at sætte tankerne i gang hos publikum. Dette skyldes ligeligt Huss’ overlegne forståelse for lyriske finurligheder og hans charmerende forståelse af livets udfordringer – om de så er af ubetydelig eller livsforandrende karaktér.
Alt dette bliver til sommer bakket op af et liveband, som for alvor understøtter de smukke og nærværende kompositioner om alt det, der betyder noget. Stort som småt.

  • Dato: 29. juni 2018, kl. 20:00
  • Arrangør: Katharina Andersen
  • Tilmelding indtil 02.05.2018 (00:00)
 

 

Kontakt arrangøren

Besked:

Din email-adresse:

Check Also

Single i Aarhus. Forening primært for singler, men alle er velkomne.

I Friendzone kan du deltage i forskellige arrangementer, som du kan læse om her på …