Foredrag – Velsmurt, spis dig fra dine plager

Bliv klogere når ernæringseksperten Martin Kreutzer fortæller om, hvordan du kan spise dig fra inflammationspræget sygdom, overbelastningsskader og andre skavanker.

Du går til lægen med en løbeskade eller ondt i ryggen – og kommer tilbage med G-ordet: G som i gigt. Og G som i gammel, tilføjer du måske for egen regning. Eller du får lavet et rutinemæssigt helbredstjek og kommer hjem med advarsel om forhøjet sukkertal, kolesterol og andre tegn på alderstrykket. Men lad nu være med at opgive dig selv, for du kan sætte tiden tilbage!

En overkommelig og målrettet indsats hver dag gør en verden til forskel for, om du kan blive ved med at leve det liv, du ønsker, i stedet for at lade dig begrænse.
Dine kostvaner har afgørende betydning for evnen til at slå inflammationen, som både koster på helbredet og hverdagens overskud, ned. Ved at spise de rigtige ting stiver du immunforsvaret af og hjælper kroppen med at lindre symptomerne. Men hvad, hvordan og hvor meget kan være svært at gennemskue for menigmand.

 

Sted:   Store Sal, Dokk1, Hack Kampmanns Plads 2

 

Det er kun orienterende tilmelding på denne side.

Du skal selv bestille billet ved FOF, Holdnr. 326939

https://www.fof.dk/da/aarhus/foredrag/sundhed-og-livsstil/velsmurt-spis-dig-fra-dine-plager/326939

Foredraget kan blive udsolgt inden slut datoen

 

Vi mødes på 1. sal udenfor den Store sal 15 min før

 

Mvh: Lars R

 

  • Dato: 18. October 2021, kl. 19:00 - 21:00
  • Arrangør: Lars Remmen
  • Tilmelding indtil 17.10.2021 (12:00)
 

 

Kontakt arrangøren

Besked:

Din email-adresse: