Muligheder som deltager

Logo_O_facebookArrangementer og tilmeldinger lagres nu i hjemmesiden, så derfor har du fået flere muligheder for at holde styr på det, du er tilmeldt.

Overblik over arrangementer du er tilmeldt

pil drejI højre side har du din egen boks: “Mine tilmeldinger”, hvor du kan se, hvilke arrangementer du er tilmeldt.

Sådan tilmelder du dig

symbolicM-redarrow-next-800pxSom medlem skal du altid være logget ind, når du vil tilmelde dig noget. Så har du det bedste overblik over hvad du er tilmeldt, da tilmeldinger opbevares på hjemmesiden.

Under “Kommende arrangementer” klikker du dig hen på arrangementet. Der kommer en side med beskrivelse af arrangementet. Her kan du også tilmelde dig . Så registreres din tilmelding, og der sendes en kvitteringsmail til både dig og arrangøren. Ligeledes får du en kvittering på skærmen.

Som udgangspunkt er arrangementerne kun for medlemmer. Af og til er et arrangement også åbent for ikke-medlemmer. I de tilfælde følger du tilmeldingsproceduren, som beskrives på formularen.

Sådan skriver du til arrangøren

Når du står på arrangementet her på hjemmesiden, kan du under “kontakt arrangør” skrive en besked, hvis der er noget, du vil i kontakt med arrangøren om.

Afmelding/afbud til arrangement

Når du står på arrangementet her på hjemmesiden, skal du klikke på “Afmeld “. Dette vil opdatere deltagerantallet. Der sendes også en mail til arrangøren, så vedkommende er orienteret. Du kan ikke afmelde dig efter tilmeldingsfristens udløb. Skriv da evt. til arrangøren ved at bruge kontakt funktionen.

OBS! Vær opmærksom på, at det kan være vigtigt, at arrangøren får besked, hvis der f.eks. er bestilt billetter eller reserveret bord.