Traditioner

Der har tidligere været mange traditioner i Friendzone, og her er nogle af dem nævnt.
Desværrre har der de senere år ikke været opbakning nok i forhold til arbejdet med at afholde disse arrangementer, derfor er det længe siden, de har været på tapetet.

I stedet er der så kommet nogle andre arrangementer i kalenderen, men ikke nogen, vi foreløbig kan kalde for en tradition.

Men er du interesseret i at genoptage et eller flere af arrangementerne, er du meget velkommen til at oprette et lignende arrangement. 🙂

Og du kan altid kontakte os på info@friendzone, hvis du har brug for hjælp og evt en medarrangør.

Fredagsbar.???????????????????????????????

Hver fredag har Friendzone fredagsbar et sted i Aarhus. Den er på forskellige caféer/værtshuse i byen. Her er der mulighed for at få en enkelt eller to til halsen. Eventuelt over et spil terninger. Hvis stemninger er der, Kaffe 3fortsætter “baren” videre i byen. Det er en god mulighed for at møde gamle som nye medlemmer. Antallet varierer fra gang til gang.

Bonusbar.

En gang imellem udvides fredagsbaren til “bonusbar”. Der vil der være mere på programmet. Det kan være ølsmagning, J-dag eller musik og dans.

Kanotur.
kanoDer arrangeres en årlig kanotur. Her padler vi og hygger hele lørdagen og slutter dagen af på en campingplads med grillmad og latterbrøl. Vi overnatter på campingpladsen og tager hjem søndag lige efter morgenmaden.

Ø-tur.
Friendzone tager en gang imellem  på ø-tur et sted i landet. Her er kodeordet hygge og afslapning. Vi får noget god mad, som vi selv laver, går lange ture og ser på områdets seværdigheder. Det ER sket, at turen er gået til en halvø i stedet for en ø.

Fed Fredag i Tivoli Friheden.

Friendzone har sit faste mødested til Fed Fredag. Det er lige foran lydtårnet. A rock guitar star jumping while playing the instrumentFed Fredag er fra april til september og musikprogrammet varier med nogle af de bedste danske og udenlandske musikere. I sommerhalvåret vil fed fredag erstatte de almindelige fredagsbarer. Mange medlemmer af Friendzone har sæsonkort til Friheden. Men man kan naturligvis købe almindelig billet.

Madzonen.
madDer afholdes ind imellem et spisearrangement privat hos et medlem, der har meldt sig som arrangør. Deltagerantallet bestemmes af arrangørens plads.
Madlavningen og udgifterne er man fælles om, og man kan eventuelt starte dagen med et spil, en gåtur, en film eller noget helt andet. Det plejer at være ret hyggeligt og prisen overkommelig.