Tang og andet godt fra havet

””

””

Bliv klogere på havets grønne fødevarer med forfatter og foredragsholder Ole G. Mouritsen fra Institut for Fødevarevidenskab, Københavns Universitet
Foredragsholderen skriver: Vi skal spise mindre kød og mere grønt. Hvad enten begrundelsen herfor er sundhed, bæredygtighed eller klimahensyn, er problemet, at det grønne mangler de grundsmage, især umami, som vi evolutionært er betinget til at eftertragte. Så spørgsmålet melder sig nu, om vi kan lave så velsmagende mad af grønt, at vi i længden kan holde ud at spise mere og mere forskelligt grønt. Jeg kommer med et par bud som svar herpå og vil med mine eksempler fremhæve, at fødevarer fra havet — fisk, skaldyr, blæksprutter, rogn og tang — må spille en vigtig rolle i den grønne omstilling.

Foredraget arrangeres i samarbejde med Dansk Botanisk Forening
Væksthusene i Botanisk Have, Peter Holms Vej 10
onsdag d.15. marts 2023 kl.19:00 – 20:30

Tilmelding til Eva Kullberg på mail@evakullberg.dk
-tilmeld dig også her på siden, når du har sikret dig en billet 🙂

Dato:
2023-03-15 19:00 - 20:30

Arrangør:
Solveig