FAQ & Kontakt

Created with Inkscape 0.46 by usage of Chrisdesign_Buttonset_glossy.svg

Hvordan kan jeg finde medlemmerne?

Det enkelte medlem har ikke adgang til medlemslisten, og bestyrelsen oplyser ikke f.eks. mailadresser og telefonnumre på medlemmer. Som medlem er man sikret, at personlige oplysninger opbevares fortroligt. Ønsker medlemmer at udveksle personlige oplysninger, må dette klares uden hjælp fra bestyrelsen.

Hvis du vil finde Friendzones medlemmer, er du altså nødt til at møde op til vores arrangementer! Fredagsbaren er et oplagt sted, hvis du gerne vil møde nogle af os og høre lidt mere om Friendzone. Du er velkommen til at møde op et par gange uden at være medlem. Vi holder fredagsbar på fredage forskellige steder. Hold øje med kalenderen for at finde den næste fredagsbar. Under Aktiviteter kan du læse lidt mere om fredagsbar-konceptet.

Har Friendzone egne lokaler?

Nej, Friendzone er en murstensløs forening. Vi mødes til de forskellige arrangementer, og de kan foregå alle vegne: café, teater, hjemme hos et medlem, på tur – you name it.

Hvordan er aldersfordelingen?

Medlemmerne er fra ca. 40 år og opefter, hvor størstedelen er i 50érne. Vi går ikke så meget op i det. Der er ingen aldersbegrænsning.

Kan jeg se, hvem der er tilmeldt Friendzones arrangementer?

Ja, du kan under arrangementerne se navnene på de tilmeldte. Hvis du er arrangør, kan du se de tilmeldtes mailadresser.

Har du flere spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til os på: info@friendzone.dk