Medlemmerne

Om os
Vi er en blandet flok – primært singler – der har forskellig baggrund og alder. Medlemmer er hovedsagelig fra 50 år og opefter.  I Friendzone er man også velkommen, hvis man er par. Der er gode chancer for at møde mange forskellige typer mennesker. Man kan ikke finde vores medlemmer som profiler på hjemmesiden. Medlemmerne skal man ud og møde ved arrangementerne.

Vi har det til fælles, at vi kan lide det sociale samvær og synes, det er spændende at opleve noget nyt. Vi får mulighed for at prøve nogle ting, vi ikke selv ville have fundet på, eller ting, hvor vi stod og manglede en at følges med.balloons

Vi mødes i en god og hyggelig atmosfære, hvor vi kan slappe af, have det sjovt og lave spændende ting.

Om dig
Du er velfungerende og åben over for andre mennesker. Du er aktiv og har måske lyst til at lave arrangementer, som de øvrige medlemmer kan deltage i.

Eneste optagelseskrav er, at du har adgang til internettet og har din egen e-mail-adresse, så vi kan komme i kontakt med dig.

Vores aktiviteter tager udgangspunkt i Aarhus, og derfor er det selvfølgelig en god idé, at du bor i Aarhus eller omegn, men det er ikke et krav.