Sådan gør du

Hvis du vil lave et arrangement, skal du oprette det her på hjemmesiden via formularen “Opret nyt arrangement” (du skal være logget ind).

En del af felterne i formularen giver sig selv, men et par af dem får lige en kommentar med på vejen her.

Arrangementets titel

Her giver du arrangementet en sigende – og ikke for lang – titel. Denne tekst vises i kalenderen!

Sluttidspunkt

Sæt sluttidspunkt på, hvis du kender det – ellers lad det stå tomt.
Vær opmærksom på, at hvis du sætter det til kl. 24.00 / 00.00, bliver arrangementet også vist den efterfølgende dag i kalenderen. Det er som regel ikke hensigtsmæssigt.

Beskrivelse

Her skal du oplyse følgende:
1) Beskrivelse af arrangementet.
2) Evt. sted (vær specifik om mødestedet, hvis det ikke er privat). En egentlig adresse kan indsættes i feltet “Adresse” nedenunder.
3) Evt. pris.
4) Evt. telefonnummer. Din mail-adresse ligger usynligt bag formularen og bruges ved tilmelding. Den kan ikke ses af andre.
5) Dit navn, minimum fornavn.

Du kan desuden angive en tilmeldingsperiode, hvis der skal være tilmelding til arrangement. Desuden kan du sætte en max. antal deltagere til arrangementet, samt om arrangementet er kun for medlemmer eller åbent for alle.

Når du har oprettet arrangementet, får du en kvitteringsmail om oprettelsen. Derpå skal et bestyrelsesmedlem publicere det på hjemmesiden og udsende det til medlemmerne. Når arrangementet frigives på hjemmesiden, får du atter en mail. Hvis arrangementet kræver tilmelding, sker dette også via hjemmesiden. Du får besked via hjemmesiden fra dem, der ønsker at deltage.

Bestyrelsen sørger for, at arrangementet også synliggøres i vores facebook-gruppe – i en kort version, men med et link her til hjemmesiden.

Hvis du er sent ude med et arrangement (dvs. 1-2 dage før), så kan vi ikke garantere, at vi kan nå at få det offentliggjort på hjemmesiden og sendt ud til medlemmerne. Vi gør selvfølgelig vores bedste for at få det ud.

Logo_O_facebook